| -
prawie wylansowany
Podanie balcan adventure
IP SERWERA 195.42.112.94:27015 
Cześć tutaj balcan adventure , podam kilka informacji o sobie
- gram obecnie z nikiem : balcan adventure ( poprzednio Diego)
- w cs już będzie +2 lata
- na serverze m4f gram już od kilku dobrych miesięcy , kilka razy udało się dostać do top15
- steam :0:1:27367842
- może coś o wieku : mam 17 lat o.O
-W roli admina wniósł bym do serveru dużo graczy na poziomie ,
dbał o to aby nie grali na serverze osoby ze wspomagaczami ;D
To tyle .!
nr gg : 10511071 
Pozdrawiam balcan adventure , w skrócie bald ;D -
Administrator
 Napisał balcan_adventure - na serverze m4f gram już od kilku dobrych miesięcy , kilka razy udało się dostać do top15 ta w ostatnim miesiącu wbiłeś aż 5 razy http://www.m4f.pl/statystyki/player....ill&vorder=asc Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.
Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:  -
-
Admin Serwera CS
nie ma mowy synku żebyś był administratorem na tym serwie.... myślę że twój post mówi sam za siebie.
-
-
Administrator
na razie się wykazuj, a ja się wykażesz to na pewno zostaniesz zauważony
sorka ale 12 jedno-linijkowych postów oraz 29 godzin na serwie (łącznie) to jeszcze trochę za mało.
Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.
Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:  -
Moderator
ten temat to miejsce w którym gracze i admini wyrażają opinie o kandydacie na admina, balcan ty w tym miejscu nie komentuj każdego napisanego posta, odpowiadaj tylko jeśli ktoś zada Ci konkretne pytanie, usunąłem połowę postów z tego tematu gdyż zrobił się chlew, wiesz czasami milczenie jest złotem...
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !  -
prawie wylansowany
To jak z tym adminem , na serverze pisze 'Szukamy administratorów servera' a jakoś niewiem czy jest jakiś nowy admin ! ?
-
Cwaniaczek
no myślę, że ty tego admina nie dostaniesz ;p w ogóle ani razu na serwie cię chyba nie widziałem, a może raz czy dwa i nie kojarze...
-
Admin Serwera CS
 Napisał balcan_adventure To jak z tym adminem , na serverze pisze 'Szukamy administratorów servera' a jakoś niewiem czy jest jakiś nowy admin ! ? Tak, są nowi admini. Jestem ja, Rakot, SLR jeżeli się nie mylę i pisało podanie parę osób, które już miały admina, jednak nie wiem jak ostatecznie potoczyły się ich losy XD