| -
botek
PODANIE - Mastaaa
IP SERWERA 195.42.112.94:27015 
Podanie Mastaaa
Nick : Mastaaa
SID : STEAM_0:0:9708836
Staż : 4 lata
Gram na tym serverze od dawna . Lubię ten server bo gra na nim fajna ekipa z którą można fajnie spędzić czas. Nie którzy mnie znają lepiej nie którzy gorzej . Oczywiście nie raz mnie ponosza nerwy , ale to jak każdego . Mam nadzieję , że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone . 
Pozdrawiam -
Moderator
nie grałem miesiąc, a z wcześniej nie pamiętam Twojego nicku, więc wnioskuje że grasz krócej niż miesiąc, więc dla Ciebie "od dawna" znaczy od kilku tygodni??
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !  -
botek
-
Admin Serwera CS
nie Gralem nigdy z Tobą wiec chyba coś krecisz
-
botek
-
Admin Serwera CS
coś to grał nawet mietek z ożarowa. 20 godzin ??? o_O graj więcej a zostaniesz dzielnicowym na serwie ale jak narazie to za mało. elo
-
Moderator
10 postow ? zajebiscie dajcie mu adma !!
Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi  Napisał niepaucz Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz. Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności  -
Moderator
troche wiecej gram na serwie i na foruum siedze tez dluzej niz polowa adminow a zreszta dobrze znam iich zdanie i zaden admin raczej nie podrwazy mojej decyzji a zeby dostac adma musisz byc ogarniety i musisz tez udzielac sie na forum pytaj sie kazdego admina nikt ci nie stanie za twoja kandydatura pozatym sedan i ten 2 typ dostali admina bo graja juz w chuj dlugo na serwie i siedza na forum dostali wiec to taka jak by nagroda i nikt nie napisal ze rekrutacja jest on nie pisz nic bo szkoda cie
PROSZE ADMINOW O WYPOWIEDZENIE SIE NA TEMAT JEGO KANDYDATURY ZEBY SIE PRZEZ TO NA STRYCHU NIE POWIESIL
Każdy człowiek może zbłądzić, uparcie trwać przy błędzie tylko głupi  Napisał niepaucz Wychodze do ludzi. Mam pełno kolegów w moim wieku i straszych i młodszych. Moge ci podać nawet link do N-K to zobaczysz. Ten Post Został Napisany Wyłącznie Dla Przyjemności  -
-
Administrator
Ok panowie, tutaj nie ma się o co sprzeczać.
Pozwolę sobie wyprostować kilka spraw.
Po pierwsze ja tutaj admów nie rozdaję za ilość napisanych postów czy za składki członkowskie itp..
Adma może dostać każdy kto aktywnie uczestniczy w życiu serwera, tzn.. gra na serwie, a z racji tej że serwer jest tp- wyróżnia się grając tp, coś tam zaspamuje w szałtboxie, wyjedzie czasem z jakąś fajną inicjatywą itd.
Ja nikogo wcale nie zmuszam do przesiadywania dniami i nocami na serwerze i spamowania forum bezsensownymi postami które zawierają nie więcej niż jedną linijkę tekstu, bo doskonale zdaję sobie sprawę że każdy ma swoje życie i inne sprawy na głowie niż granie w cs-a.
Zawsze to powtarzałem i powtórzę jeszcze raz : cs-em nikt swoich przyszłych dzieci nie nakarmi i nie jest to sprawa nr 1 w życiu, niemniej jednak jak już wspomniałem aby być admem bezwzględnie trzeba wykazać choć trochę inicjatywy.
Owszem jest teraz ogłoszenie że szukamy admów bo część starej "bandy" się wykruszyła, chłopaki poznali sobie dziewczyny, wyjechali gdzieś na wakacje, albo szlag wie co , ja w to nie wnikam i wcale nie mam zamiaru.
Był taki admin Ogi - super kreatywny chłopak jego bania była zawsze pełna pomysłów , nie raz szlag mnie trafiał bo jak coś zrobiłem o zawsze miał zastrzeżenia że mogło by być lepiej, ale zawsze pomagał.
Teraz wycofał się w cień , zajął się nauką, od czasu do czasu nas odwiedza pomimo tego że nie jest już admem o zdjęcie którego sam mnie poprosił, no i jest git - nikt nikogo do niczego nie zmusza.
Drugi przykład Admin Kylo , który zniknął na razie z jakiegoś powodu, ale on adma będzie miał zawsze tak zamo jak zawsze bedzie junior adminem strony bo on to z moim bratem wszystko rozkręcał.
Zresztą każdy z administratorów na serwerze gry dostał go za jakieś zasługi i chwała im za to że pomogli budować to co teraz przydaje się wielu użytkownikom internetu.
Absolutnie nie prowadzę tutaj kampanii typu adm za 10 zł, że podanie może napisać sobie każdy a ja zadowolony kręcę dochód ze swojego serwerka. Wiem ze serwerów tego typu jest mnóstwo ale TEN serwer nazywa się M4F czyli "Martin 4 Friends" i ta nazwa do czegoś mnie zobowiązuje, a co za tym idzie - panują tu nieco inne zasady.
Zauważ że admami zostali również ludzie którzy mało co sie pchali w sprawy serwera, siedzieli cicho, nie podskakiwali, ale za to wyróżniali sie grą, tzn nie statami 20:1 tylko DOBRĄ grą TP - przykład - Admin Weed,
kazałem mu napisać podanie żeby tylko dopełnić formalności , a on sam był w szoku czemu zostaje admem.
Chłopaki ja wam nie odbieram szansy osiągnięcia celu, wykażcie trochę inicjatywy, wyróżnijcie się w jakiś sposób i sprawa załatwiona
Życzę Powodzenia
i daję radę na przyszłość: Uprzejmością można zyskać naprawdę dużo więcej choć nic ona nie kosztuje.
Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.
Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:  Podobne wątki -
Odpowiedzi: 6
Ostatni post / autor: 20-08-2010, 09:23 -
By Piroman in forum Archiwum
Odpowiedzi: 9
Ostatni post / autor: 15-08-2010, 04:18 -
Odpowiedzi: 3
Ostatni post / autor: 08-08-2010, 22:34 -
By m0rph! in forum Admini
Odpowiedzi: 7
Ostatni post / autor: 02-08-2010, 01:55 -
Odpowiedzi: 3
Ostatni post / autor: 27-06-2009, 22:28