+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Temat: Admin!!!

Domyślnie Admin!!!

BARDZO NISKI PING + 1000FPS
    SPRAWDŹ SAM !!!
    IP SERWERA 195.42.112.94:27015

Cześć!!! Po długich namysłach odważyłem się napisać podanie. A więc pozwólcie że się przedstawię
    smoluszek
    Lat: 17
    STEAM_0:1:19459163
    Staż: 2lata
    Nie będe sie rekłamował bo gram chyba od poczatku istnienia na tym serwerze odkąd zaczełem grac w tą gre. Wiekszość graczy mnie zna z tej gorszej i lepszej strony. Na forum się nie udzielałem za bardzo gdyż mojego zdania w sprawie serwera czy banów nikt nie wziął by pod uwagę .Swoją skromną osobą moge zaoferować uczciwe i sprawiedliwe wykonywanie swoich obowiązków oraz pomoc!
    Proszę o rozpatrzenie mojej kandydatury. Dziękuje

Domyślnie

W sumie jako zwykły użytkownik to nie mam nic przeciwko, praktycznie nie używasz chata na cs'ie co jest równoznaczne z tym, że nie przeklinasz i zachowujesz się ok.

Domyślnie

To więc tak:
    iż nie dałeś głosu u mnie w ankiecie żebym był adminem, więc sorry ale jestem na nieeeeeeeee!!!

a teraz tak na serio:
    Jak dla mnie, jako pro gracz może być koleś adminem, lubię z nim grać jest nawet spoko xD.
    Nie wyklina, pilnował troszkę porządku, sam do niego pisałem ostatnio bo myślałem że jest adminem^^.
    Na pewno dał by radę podołać obowiązkom admina.
    Iż oświadczę wam ciekawostkę, aczkolwiek nie za bardzo ciekawą:
    przejdę do rzeczy: Jestem na TaKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.
    Pozdro.

Domyślnie

Drodzy użytkownicy, dziękujemy Wam bardzo za te opinię, lecz czy będą za czy przeciw,to i tak nie ma to żadnego znaczenia, ponieważ my adnmini mamy swoje oczy i naprawdę widzimy każdego gracza na serwerze oraz każdego użytkownika udzielająceg się/ biorącego aktywny udział w życiu M4F.

Wracając do podania, nie mamm żadnych zastrzeżeń do teo gracz. Czaseem ( dość rzadko ) jak każdemu puszczają mu nerwy, no ale zdarzyć sie raz na jakiś czas każdemu mozże. Jestem na TAK

Domyślnie

co na to reszta szanownych lordów ?
    Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.

Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:

Domyślnie

Jak na lato :P Można go przyjąć do loży vipów

"Bóg to strach zrodzony z lęku przed śmiercią." - Fiodor Dostojewski.

Domyślnie

Ja jestem na TAK. Kolega trochę czasu już z nami jest, można mu dać adminka

Domyślnie

mam nadzieje że smoluszek nie czeka w napięciu prze ekranem komputera, bo minęło już 3 dni a tylko dwóch adminów wyraziło swoją opinię.

@ smoluszek poczekaj jeszcze trochę zanim decyzja na twój temat zostanie podjęta
    ja osobiście pozytywnie jestem nastawiony do twojej kandydatury
    Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe.

Serwer Klanu m4f.pl [1000FPS] oraz strona m4f.pl są hostowane na:

Domyślnie

lord ciapish jest nastawiony obojętnie do tej kandydatury poniewaz mam innego kandydata.ale jeżeli twoje zdanie się będzie tylko liczyć uznam je za dobre ponieważ wszystkie decyzje MS sa dobre( przysmarowałem nie ) :P

Domyślnie

ja to jestem ogolnie za kandydatem Ciapka ale smoluch wydaje mi sie ze tez by sie nadał
    We're all the same players in the game...

www.cs-ws.pl^BomBasTik: a temtem odpowiada ze nie bo chcial awp ale jakis debil mu zabral
    www.cs-ws.pl^BomBasTik: czyli ja